

The Pediatric Oncology East and Mediterranean (POEM) group
10<sup>th</sup> Board of Directors Business Meeting (Virtual)
Saturday, February 20, 2021
12:00 - 4:00 PM GMT

## Agenda (all times are in GMT)

| Start time | End time | Duration | Topic                                               | Speaker         |
|------------|----------|----------|-----------------------------------------------------|-----------------|
| 12:00      | 12:10    | 10 mins  | Welcome remarks and overview                        | Asim Belgaumi   |
| 12:10      | 13:00    | 50 mins  | Board Members' Introductions                        | All members     |
| 13:00      | 13:10    | 10 mins  | Updates on POEM Membership                          | Anas Obeid      |
| 13:10      | 13:40    | 30 min   | POEM activities & ongoing projects/workshops        | Raya Saab       |
| 13:40      | 14:00    | 20 mins  | Case Discussion Forum                               | Dolly Noun      |
| 14:00      | 14:15    | 15 mins  | Committees and related activities                   | Raya Saab       |
| 14:15      | 14:30    | 15 mins  | Nursing Group                                       | Khalid Habaybia |
| 14:30      | 14:50    | 20 mins  | POEM Website                                        | Anas Obeid      |
| 14:50      | 15:20    | 30 mins  | 2022 3 <sup>rd</sup> Scientific meeting & Workshops | Asim Belgaumi   |
| 15:20      | 15:50    | 30 mins  | St. Jude Global Alliance Updates                    | Sima Jeha       |
| 15:50      | 16:00    | 10 mins  | Closing remarks and Future plans                    | Asim Belgaumi   |